Alt om produkter til det mobile kontor i bilen

Uanset om du er entreprenør, tekniker, montør, kørende dyrlæge eller salgsrepræsentant, så giver vores produkter dig de rette betingelser for at arbejde, administrere og kommunikere professionelt på farten. Få et overblik over mulighederne her.

Hvad er et mobilt arbejdskontor?

Tanken med et kontor i din varevogn eller servicebil er at skabe et godt arbejdsmiljø.

Mobile Work har designet og produceret en serie af ergonomiske kvalitetsprodukter til det mobile kontor.

Mobile Work-serien består af fastmonterede og fleksible løsninger i form af skriveborde med fleksible svingarme og holdere til pc og tablet og ekstra opbevaringsplads. Vi tilbyder også en række tilbehør, der hjælper dig til at organisere og effektivisere dit arbejdskontor på farten. Der er en løsning til alle varevogne og behov.

Alle produkter har til formål at højne effektiviteten – men også i høj grad trivslen – så du undgår skavanker i kroppen.

 

Fordele ved et mobilt kontor

Der er utallige fordele ved et gennemtænkt arbejdsmiljø i din bil. Her har vi nævnt de fire, som vi hos Mobile Work arbejder ud fra:

𝟭. 𝗘𝗿𝗴𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶 𝗶 𝗵ø𝗷𝘀æ𝗱𝗲𝘁: Undgå skæve stillinger og uhensigtsmæssige bøjninger, og mindsk risikoen for skader i ryg og lænd med en optimal arbejdsposition i dit køretøj. 

𝟮. 𝗗𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗱𝘀𝘁𝗲 𝗸𝘃𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝘁: Vores produkter er designet og produceret i Danmark i hårdføre og sikre materialer, der holder til mange års brug. Vores kunder fortæller, at de jævnligt skifter køretøj, men tager deres Mobile Work-produkter med! 

𝟯. 𝗦𝗽𝗮𝗿𝗲𝘁 𝘁𝗶𝗱: Med Mobile Work er dit arbejdskontor lige ved hånden, så du kan udnytte hullerne i arbejdstiden eller opladning af elbilen til administrativt arbejde. Rapporter eller teamsmøder er ingen sag, når du er på farten. 

𝟰. Ø𝗴𝗲𝘁 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗸𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝘁: Med et gennemtænkt kontor i bilen kan du afslutte dine opgaver med det samme, mens du stadig har sagerne friske i hukommelsen. Derved øger du effektiviteten og kvaliteten i dit arbejde.

Vores bedst sælgende produkter

Der er en løsning til alle varevogne og alle behov.

  

Sådan kommer du i gang

Når først du har oplevet friheden ved at have et mobilt kontor, vil du ikke ønske dig det foruden.

Her har vi samlet nogle overvejelser, som du kan gøre dig, så du træffer det rigtige valg første gang.

Kom godt i gang med disse trin:

1. Identificér dine behov

Valg af produkter afhænger i høj grad af den bil, du kører i.

Kører I én eller flere i bilen? Har bilen enkelt- eller bænksæde? Disse overvejelser tapper ind i, om der er plads til at fastmontere en større løsning, eller om der er behov for en mindre løsning, der er nem at opstille og fjerne.  

Dernæst skal du gøre dig klart, hvilke arbejdsopgaver du ønsker at løse og opbevare på farten.

Måske har du brug for en pc- eller tablet-holder, løsninger til at opbevare dine dokumenter eller brochurer, mulighed for at oplade dine devices, eller måske en fuld løsning med et skrivebord med flere skuffer eller dør, der kan låses?

2. Vælg de rigtige produkter til din varevogn

Her er vores bedste råd at ringe og få rådgivning baseret på dine eller din kørende flådes behov – enten hos en forhandler af Mobile Work eller direkte hos os.

Vi vil til enhver tid anbefale produkter af høj kvalitet, der er robuste og passer til din arbejdsstil.

Glæden over den gode kvalitet huskes, som bekendt, længere end glæden ved en lav pris. Dette gør sig især gældende ift. produkter til det mobile kontor.

3. Montér dit mobile kontor forsvarligt 

Installér selv eller få en bilopbygger til at montere de valgte produkter i din bil. Sørg for, at de er sikkert fastgjort for at undgå bevægelse under transport.

Mobile Work-løsninger er udarbejdet med sikkerhed for øjet og nem samt fleksibel montering. F.eks. bliver flere af vores produkter spændt fast med seler, og vores skuffer kan ikke glide ud, mens du kører.  

4. Tænk elektronikken ind

De fleste kørende arbejdsfunktioner kræver adgang til mobiltelefon, tablet eller endda pc. Derfor skal du overveje, om du har behov for opladningsstationer, usb-stik, kabelstyring og sikker placering af elektronik for kunne arbejde effektivt.

Del dine ønsker med os eller én af vores forhandlere, så vi kan hjælpe jer med en fremtidssikret specialløsning.

5. Organisér dine papirer og udstyr

En gennemtænkt struktur og gode opbevaringsmuligheder skaber ro til at arbejde. Måske skal du holde styr på dokumenter, værktøj, udstyr m.m.

Hos Mobile Work kan I også tilkøbe opbevaringsbokse, skuffer, væghylder eller for eksempel flaskeholdere.

Denne form for tilbehør skaber stor værdi, så I udnytter den sparsomme plads i bilen optimalt.  

6. Test og tilpas

Tag din mobile kontor-løsning ud på vejen, og prøv den i forskellige arbejdssituationer. Vær opmærksom på, hvordan din krop reagerer på arbejdet i dit mobile kontor.

Mærker du skavanker eller oplever du steder, hvor arbejdsgangene kunne være mere effektive, så handl på det.

Vores produkter hjælper til et bedre arbejdsmiljø i bilen, men stillesiddende og ensformigt arbejde er ikke godt for nogen. Så husk at variere din arbejdsstilling. Sørg for at komme ud af bilen for at få frisk luft og stræk dig godt igennem regelmæssigt.

Desuden vil vi anbefale, at du holder kontoret i din bil i topform ved at kontrollere fastgørelser, elektronik og generel tilstand for at sikre, at det forbliver effektivt og sikkert.

7. Hold dig ajour med nye produkter

Hold dig opdateret med nye produkter og teknologier inden for mobilt kontorudstyr.

Hos Mobile Work udvikler vi løbende nye produkter, som hjælper dig og din arbejdsplads til et bedre arbejdsmiljø på farten.

Følg os på LinkedIn for at få gode tips og vores nyheder.

 

Ved at følge disse 7 trin er du godt på vej til at skabe et mobilt kontor, der passer perfekt til dine behov og øger din produktivitet og trivsel, uanset hvor arbejdet fører dig hen.

Kontakt os og hør mere

Få rådgivning om produkter til det mobile kontor – ganske uforpligtende og gratis.