Cases

Det siger vores kunder om os

Hos Mobile Work samler vi på tilfredse kunder. Læs udtalelser fra glade kunder, som fortæller om deres erfaring med vores produkter.

Niels Astrup

Arbejder ved: Grundfos

“Jeg har efterhånden haft den samme Mobile Work Desk i 8 år, i tre forskellige biler.

Det er virkelig godt at kunne tage sin computer og flytte den over i en behagelig position, når jeg skal bruge den. Svingarmen gør utrolig meget for min holdning og min arbejdsstilling, og min arbejdsdag bliver væsentligt nemmere og bed­re. Jeg er også glad for skufferne i min Mobile Work Desk - der er jo ikke særlig meget afsætningsplads i sådan en bil her. Nu rapporterer jeg hver gang, jeg har afsluttet et projekt, før i tiden gjorde jeg det hjemme på kontoret, og der gik virkelig meget tabt.

Stort set alle mine kollegaer bruger Mobile Work Desk og er også glade for det. Jeg vil helt sikkert anbefale det til an­dre, hvis arbejdsdag primært er kørende, og som har brug for et mobilt kontor.”

Thomas Rasmussen

Arbejder hos: Hako Danmark

“Jeg er distriktschef for Hako Danmark fra Hobro til Grænsen. Min hverdag kan være optil 80 procent kørende, så meget af dagen går i bilen. Det er jo også mit kontor, som jeg plejer at sige. Jeg bruger mit mobile kontor, hvis jeg lige har været på kundebesøg eller måske har en time til det næste, så kan jeg snildt sidde her i en time. Hvis jeg har siddet ned det meste af dagen, kan jeg finde på at dreje svingarmen over til passagersædet og stå udenfor og arbejde. Så kan jeg få lidt frisk luft, sol og strække mine ben.

Mobile Work Desk gør det meget nemmere at arbejde i bilen, det gør, at du sidder meget bedre. Før i tiden har jeg haft løsninger, hvor man virkeligt ikke sad ret godt. Skufferne er fantastiske, de er nemme at komme til og hjælper med at holde orden i bilen. Det samme med mine brochureholdere, som gør, at der er styr på alle mine papirer. Jeg vil gerne anbefale Mobile Work til andre. Jeg synes, det er et rigtig godt system.”

Sebastian Høirup

Arbejder ved: Grundfos

“Hele min arbejdsdag er kørende, hvor jeg yder service, vedligeholdelse og reparation af porte og sluser.

Vi har faktisk utrolig meget skrivearbejde med e-mails og tilbud til kunder, så det er vigtigt, at mit arbejdsmiljø bare fungerer. Derfor bruger jeg ufatteligt meget tablet, og jeg synes, det er mega cool med alle de muligheder, Mobile Work giver mig. Især den justerbare svingarm, men også strømudtag, ekstra kopholder og brochureholderen til alle mine papirer.

Jeg er kæmpe fan af mit mobile arbejdskontor, og det er ikke bare noget, jeg siger. I min tidligere stilling havde jeg slet ikke noget lignende."

Carsten Skovfoged

Arbejder hos: Aura Energi

“Jeg bruger min computer ved hvert arbejdssted, så det er vigtigt, at den er lige ved hånden og klar til brug.

Jeg er i hvert fald kørende hver dag, hvor jeg torsdag og fredag kører hele dagen ud til vores 76 teknikhuse, hvor vi patcher nye kunder. Mobile Work Seat modellen sidder, som den skal. Den rykker sig ikke under kørsel og kan spændes godt fast.

Nu har jeg en diskusprolaps, derfor har jeg fået installeret et lastbilsæde, så jeg altid sidder godt. Jeg er meget bevidst om at sidde rigtigt, når jeg arbejder. Og det giver Seat modellen mig mulighed for, da jeg kan trække svingarmen hen foran rattet, så jeg sidder oprejst.”

Kom godt i gang med dit mobile kontor

  

Kontakt os og hør mere

Lyder Mobile Work som noget for dig? Tøv ikke med kontakte os!