Vil du gerne høre mere?

Kontakt os

Skriv eller ring til os og vi finder sammen ud af hvad den perfekt løsning er for dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Dan Højlund Graugaard-Jensen

Dan Højlund Graugaard-Jensen

Partner - Salg
Anders Bækmann Kristensen

Anders Bækmann Kristensen

Partner - Udvikling
Alf Graugaard-Jensen

Alf Graugaard-Jensen

Partner - Produktion

Find os her

Englandsvej 3
8450 Hammel

Vores åbningstider

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 13:00

Mobile Work

Forbedrer dit mobile arbejdsmiljø

Mobile Work er en serie af ergonomiske kvalitetsprodukter til det mobile kontor. 

Produkterne blev skabt med et stort ønske om at højne effektiviteten og trivslen for kørende medarbejdere, så de kan arbejde på farten og samtidig undgå skavanker i kroppen.

Visionen i Mobile Work er fortsat at være den foretrukne producent og leverandør af løsninger til den mobile arbejdsplads – blandt vores kunder og samarbejdspartnere.

Det gør vi ved kontinuerligt at optimere og udbygge vores produktsortiment, så vi kan forbedre arbejdsmiljøet for mange flere mennesker i årene fremover.

Vores historie

Mobile Work er resultatet af et mangeårigt samarbejde mellem Voka Industri A/S og Bækmann K, som tog sit afsæt i, at vores kunder efterspurgte produkter til et bedre mobilt arbejdsmiljø. 

Vi startede i 2020, og da fandtes der sparsomt med produkter i markedet. Produkterne var typisk lavet i plast og var møntet på en bestemt bil-model eller -mærke. Ergonomi og optimale arbejdsstillinger var ej hellere altid tænkt ind i løsningen. 

Med vores viden om metalbearbejdning, bilindretning og store kendskab til vores kunders behov, satte vi os for at udarbejde en serie produkter, der dækker langt de fleste varevogne og servicebiler.   

Alle produkter skulle være stilede, holdbare og ergonomiske. Design, produktion og service er 100% dansk. 

Det har vi fået god respons på fra vores loyale kunder i Danmark, som løbende giver os feedback på vores produkter og kommer med gode ideer til produktudvikling. 

Udforsk vores produkter nu eller kontakt os her for at opnå et mere effektivt og behageligt arbejdsliv på farten!