Mobile Work - Forbedrer dit mobile arbejdsmiljø

Mobile Work blev skabt da vores kunder efterspurgte et mobilt arbejdskontor, som forbedrede arbejdsdagen for deres kørende medarbejdere.
Visionen I Mobile Work er forsat at være den fortrukne løsning indenfor den mobile arbejdsplads, af både kunder og samarbejdspartnere, det gør vi ved kontinuerligt at forbedre vores produkter. Så vi kan højne arbejdsmiljøet for mange flere mennesker i årene fremover.

Mobile Works Historie

Mobile Work er resultatet af et langt samarbejde imellem Voka Industri A/S og Bækmann K, som med vores enorme erfaring indenfor både metalbearbejdning og bilindretning, sammen skabte et mobilt arbejdskontor som vores kunder efterspurgte og som opfyldte ønsket om et bedre mobilt arbejdsmiljø.

Voka Industri A/S kommer især med erfaring indenfor pladebearbejdning, laserskæring, stans og buk samt indretning af erhvervsbiler. Bækmann K har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning. De forskellige kompetencer kombineret med et fælles ønske om at være den førende virksomhed indenfor det mobile arbejdskontor, som forbedrer arbejdsmiljøet for personer hvis arbejdsdag primært er kørende, lagde fundamentet for Mobile Work i 2020.

Vi kerer os virkelig om vores kunder og deres behov! Derfor går vi altid utrolig langt for at vores kunder er glade og tilfredse. Vi sætter en ære i kvaliteten af vores arbejde og produkter, som er 100% produceret i Danmark og kun med de bedste materialer. Samtidig er vi utrolig stolte af at have nogle af Danmarks førende virksomheder, samt bilindretnings forhandlere som samarbejdspartnere.

Teamet bag Mobile Work

Dan Højlund Graugaard-Jensen
Partner - Salg
Dgj@MobileWork.dk
+45 41 41 98 44

Dan er medindehaver af Voka Industri A/S, hvor han siden 2004 har været en del af ledelsen. Han har en handelsmæssig baggrund og har mere end 15 års erfaring med indretning af varevogne og mobile arbejdspladser. VOKA Industri A/S blev i 2019 kåret som 'Succesvirksomhed 2019' Det samme engagement for kunder, kvalitet og udvikling tager Dan med sig i sit daglige virke i Mobile Work.

Alf Graugaard-Jensen
Partner - Produktion
Agj@MobileWork.dk
+45 21 75 34 74

Alf er medindehaver af VOKA Industri A/S, han er uddannet maskiningeniør og har blandt andet arbejdet med rådgivning, produktion, produktionsoptimering og produktudvikling. Han startede som selvstændig i 2004, som underleverandør af tyndplade bearbejdning. VOKA Industri A/S blev i 2018 og 2019 kåret som Gazellevirksomhed, den samme værdiskabelse bringer Alf med ind i Mobile Work.  

Anders Bækmann Kristensen
Partner - Udvikling
Ak@MobileWork.dk
+45 25 46 54 00

Anders er indehaver af Bækmann K, han er uddannet maskiningeniør og har blandt andet arbejdet med rådgivning, produktudvikling, europæiske standarder, produktionsoptimering og design. Han startede som selvstændig i 2003, som underleverandør af spåntagende bearbejdning og svejsning.

Steffen Hansen
Forretningsudvikler
Sjh@MobileWork.dk
+45 40 40 35 75

Steffen er nyeste skud på stammen i Mobile Work, han er uddannet Cand.merc i International Business fra Aarhus Universitet. Han har tidligere arbejdet med en bred vifte af forretningsudviklings opgaver som markeds analyser, internationaliserings strategi og online marketing. I Mobile Work regi fungerer han også som en blæksprutte.