Tilbage til oversigt

Mobile Work vil forbedre det digitale arbejdsmiljø for den kørende arbejdsstyrke

Vores serie af arbejdskontorer til service- og varevogne skaber et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø, ergonomisk designet til at forbedre din arbejdsposition, tidsbesparende og produceret i Danmark af de bedste materialer.

Mobile Works mission er at forbedre arbejdsmiljøet for den store danske arbejdsstyrke hvis primære arbejdsdag er kørende, den øgte digitalisering i alle brancher gør at mange arbejder mere og mere i bilen. Det er ofte med væsentligt dårligere arbejdsvilkår end deres kollegaer på kontoret. Vores kontor løsninger til service- og varevogne frigiver tid, forbedrer den siddende ergonomi og dermed også medarbejdernes helbred på langt sigt. Arbejdsmiljø har efterhånden i mange år været en vigtig del af virksomheder og der er blevet investeret meget på kontormiljøer, produktionsprocesser og forbedret arbejdsstillinger. Dermed mener vi også at den kørende arbejdsstyrke fortjener bedre arbejdsvilkår når de arbejder med deres digitale arbejdsopgaver, som kun er blevet en større del af hverdagen.

Vi har samtidig haft travlt under Corona, med at få etableret samarbejdsaftaler med de bedste og mest kvalitetsbevidste erhvervsbilsindretnings virksomheder i Danmark, vi er begejstret for den store opbakning, samt den fælles vision om at tilføre kunderne det førende indenfor mobile arbejdskontorer. Vi har været ude at snakke med mange af slutbrugerne af Mobile Work og deres respons på vores produkt har været overvældende, vi er så stolt af at kunne forbedre folks hverdag signifikant. I den nærmeste fremtid glæder vi os utrolig meget til at komme ud og snakke med mange flere samarbejdspartnere, virksomheder og slutbrugere og forhåbentligt få lov til at forbedre fleres arbejdsdage. Vi har også i det sidste halve års tid internt forbedret produktionsprocesser samt produkt udviklet, så der er nye produkter på vej. Vi er nu perfekt positioneret til at skalere yderligere, samt fokusere mere på større virksomhedsaftaler og eksport i fremtiden.

Til slut vil vi bare sige tusind tak til vores fantastiske medarbejdere, samarbejdspartnere og sparringspartnere for at støtte os og vores vision med Mobile Work på dette nystartet eventyr. Der vil løbende komme mange flere nyheder fra os inde på den her side, så vi håber at du er interesseret i at følge med, samt dele vores opslag så vi når endnu bredere ud.

Mobile Work Teamet: Dan Graugaard-Jensen, Steffen Hansen, Alf Graugaard-Jensen, Frederik Nguyen og Anders Bækmann Kristense.