Mobile Work vil forbedre det digitale arbejdsmiljø for den kørende arbejdsstyrke

Vores serie af kontorer til servicebiler og varebiler skaber et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø. Vi vægter ergonomisk designede produkter, der forbedrer arbejdspositionen, sparer dig for tid og er produceret i Danmark af de bedste materialer.

Vores mission

Mobile Works mission er at forbedre arbejdsmiljøet for den danske arbejdsstyrke, hvis primære arbejdsdag er kørende.

Den øgede digitalisering i alle brancher medfører, at flere medarbejdere bruger mere og mere tid på at arbejde i deres bil. Dog ofte med væsentligt dårligere arbejdsvilkår end deres kollegaer på kontoret.

Vores mobile kontorløsninger til servicebiler og varevogne har til hensigt at frigive tid, forbedre den siddende ergonomi og dermed skåne kroppen mest muligt.  

Arbejdsmiljø har i mange år været en vigtig del af virksomheder, der har investeret meget i kontormiljøer, produktionsprocesser og forbedret arbejdsstillinger. Derfor  mener vi også, at den kørende arbejdsstyrke fortjener bedre arbejdsvilkår, når de arbejder med deres digitale arbejdsopgaver i bilen.

Mobile Work har haft travlt under Corona med at etablere samarbejdsaftaler med de bedste og mest kvalitetsbevidste erhvervsbilsindretningsvirksomheder i Danmark. Vi er begejstrede for den store opbakning samt den fælles vision om at kunne tilbyde kunderne det førende indenfor mobile kontorer.

Vi har talt med mange slutbrugere af Mobile Work og deres respons på vores produkter har været overvældende, og vi er stolte af at kunne forbedre folks hverdag signifikant.

Fremadrettet glæder vi os meget til at komme ud og tale med mange flere samarbejdspartnere, virksomheder og slutbrugere og forhåbentligt få lov til at gøre en forskel for endnu flere.

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores produktionsprocesser samt produktudvikler, så vores kunder kan glæde sig til flere nye produkter. Vi er nu perfekt positioneret til at skalere samt indfri forespørgsler fra større virksomhedsaftaler og eksport.

Til slut vil vi sige tusind tak til vores fantastiske medarbejdere, samarbejdspartnere og sparringspartnere for at støtte os og vores vision med Mobile Work.

Mobile Work Teamet: Dan Graugaard-Jensen, Steffen Hansen, Alf Graugaard-Jensen, Frederik Nguyen og Anders Bækmann Kristensen.